Vitrine voor bokshandschoenen

Op speciaal verzoek van een client, kregen wij de opdracht voor het vervaardigen van een Perspex heldere vitrine ten behoeve van 2 bijzondere bokshandschoenen. Deze bokshandschoenen zijn namelijk gedragen door de wereldberoemde bokser Muhammad Ali in het legendarische gevecht tegen Joe Frazier. De handschoenen zijn door beide mannen gesigneerd.

Muhammad Ali, geboren als Cassius Clay, 17 januari 1942, is een voormalig Amerikaanse bokser. Hij werd driemaal wereldkampioen en won één gouden medaille op de Olympische spelen van 1960 in Rome.

De vitrine op de foto is vervaardigd uit een 4 mm heldere Perspex kap welke gemonteerd is op een 25 mm zwarte Plexiglas bodemplaat. De vitrine heeft een afmeting van 500 x 250 x 400 mm. Het geheel is in glashelder verlijmde- en hoogglans gepolijste uitvoering, wat een zeer exclusieve uitstraling geeft aan het product wat gepresenteerd of tentoongesteld dient te worden.

Naast rechthoekige vitrines vervaardigen wij ook ronde, achtkantige of bolvormige vitrines. Onze mogelijkheden zijn zeer divers. Laat u inspireren en/of adviseren over de diverse mogelijkheden bij een van onze medewerkers.

Wilt u ook een vitrine kap op maat laten maken?


Wilt u informatie over afmetingen en prijzen?

Neem dan contact met ons op via 030-2620838 of via verkoop@wsv.nl

Comments are closed.