Kunststof lekbakken voor vaatwaskorvenOp verzoek van de technische dienst van het UMC te Utrecht, heeft WSV Kunststoffen BV een kunststof lekbak ontwikkeld voor de servieskorven in de spoelkeuken van het ziekenhuis. Zij waren op zoek naar lichtere- en handzamere lekbakken voor onder de vaatwaskorven van 50 x 50 cm, die tevens te gebruiken zijn in de bestaande korvenwagens.

WSV Kunststoffen BV heeft een PE lekbak ontwikkeld die vervaardigd is uit een massieve HMPE plaat, die geheel CNC gefreesd is. De lekbak is hierdoor zeer sterk en stootvast. De lekbak sluit mooi aan op de onderzijde van de vaatspoelkorven en staat garant voor een optimale hygiene. De hoeken van plaat zijn flink afgerond en de randen zijn zeer hand- vriendelijk afgewerkt. De bak is ook zeer licht van gewicht, nl. 1,2 kg, waardoor de lekbak zeer vriendelijk in het gebruik is.

Dit is een grote verbetering voor het personeel wat met de lekbakken moet werken t.o.v. de bestaande RVS lekbakken die hiervoor gebruikt werden in de spoelkeuken. De RVS bakken hadden scherpe randen, waren zwaarder en liepen al gauw deuken op bij het ruwe werk in de spoelkeuken. Ook maakte de RVS bakken meer herrie, de kunststof lekbakken maken daarin tegen nauwelijks geluid met het in- en uitladen van de Korvenwagens.

De nieuwe PE kunststof lekbakken van WSV Kunststoffen BV zijn dan ook met veel enthousiasme ontvangen in de spoelkeuken van het UMC, waar ze zo tevreden zijn dat nu ook het Diakonessen ziekenhuis in Utrecht is overgestapt op deze kunststof lekbakken. De kunststof lekbakken zijn niet alleen geschikt voor in de ziekenhuizen maar kunnen ook gebruikt worden in de horeca, gastronomie, catering, bedrijfskeukens van grote kantoren en verpleeg- en zorg tehuizen.

Bij interesse voor deze lekbakken is het mogelijk om een vrijblijvend proefexemplaar aan te vragen, de buitendienstman van WSV Kunststoffen BV zal u dan benaderen. Voor meer informatie of andere afmetingen, neem gerust contact op met onze verkoopafdeling, tel. 030-2620838.


Wilt u informatie over afmetingen en prijzen?

Neem dan contact met ons op via 030-2620838 of via verkoop@wsv.nl

Comments are closed.