Vacature: Verkoper Binnendienst

Wij bieden je een leuke afwisselende baan, waarbij je deel uit maakt van een klein, maar enthousiast team. Een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om bij te blijven en je verder te ontwikkelen door middel van interne trainingen.

Wij vragen

  • Een technische opleiding of ervaring op MBO niveau en affiniteit met techniek
  • Goede communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht
  • Klant- en resultaatgericht
  • Flexibel inzetbaar
  • Kennis en ervaring met MS Word en Excel is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventuele Duitse taal is een pré
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km van Utrecht en in bezit van rijbewijs

De functie
Als verkoper binnendienst in Utrecht ben je onderdeel van een gemotiveerd verkoopteam. In deze functie ben je actief bezig met het ondersteunen van onze klanten door middel van verkoopadvies, technisch advies, het uitwerken van offertes en orders en de orderadministratie- en bewaking. Je bedient de klant vanaf de vraag tot de aflevering. De meeste klantcontacten zijn telefonisch, per mail en direct bij ons in de showroom. Als verkoper ben je ook actief in het relatiebeheer van onze klanten en geef je ondersteuning aan ons productieteam in de werkplaats. Daarnaast ben je inzetbaar voor verder voorkomende werkzaamheden.

Reageren
Weet je van aanpakken, ben je een teamplayer en klantgericht, dan ben jij wellicht diegene die wij zoeken voor ons verkoopteam. Stuur dan je sollicitatie met C.V. per e-mail naar: verkoop@wsv.nl t.a.v. dhr. P. Verkerk

Wij zijn
WSV Kunststoffen BV is specialist in het leveren en bewerken van diverse kunststof halffabricaten. WSV vervaardigt speciale en hoogwaardige eindproducten voor o.a. machine- en scheepsbouw, medische sector, interieurbedrijven, reclame- en standbouw, laboratoria en chemie onderzoek, aannemers/bouwbedrijven en nog vele andere doelgroepen.

WSV maakt deze diverse producten op maat vanuit digitale tekeningen en bestanden d.m.v. de volgende bewerkingen, lasernijden, zagen, boren, CNC frezen, CNC draaien, lijmen lassen zetten, polijsten en warm vervormen.


Wilt u informatie over afmetingen en prijzen?

Neem dan contact met ons op via 030-2620838 of via verkoop@wsv.nl

Comments are closed.